Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Liceu

Anul apariției: 1999

Nr. pagini: 120 pagini

ISBN: 9739981933

Categorii: Diverse, Învățamânt - Educație, Clasa a IX-a, Manuale scolare

Descriere

In elaborarea manualului s-a tinut seama de urmatoarele elemente:

particularitatile de varsta ale elevilor de clasa a IX-a, nefiind un "curs universitar" cu aceeasi problematica apropierea de spiritul manualelor romanesti interbelice, care leaga explicit problematica logicii de aplicarea ei in activitatea de cunoastere a elevului apropierea de problematica actuala a domeniului si de practicile didactice ale momentului actual, care converg catre folosirea instrumentelor logicii pentru dezvoltarea gandirii critice activitatile si exercitiile propuse tin seama de cerintele actuale ale didacticii disciplinelor filozofice, inlaturandu-se caracterul unilateral - necomunicativ de la baza curriculum-ului anterior.

Autorii au reordonat tematica programei, astfel incat legaturile "logice" dintre capitole sa fie mai evidente (definire, clasificare, termeni - care se definesc si se clasifica - propozitii categorice, silogism, propozitii compuse). Exercitiile sunt situate la sfarsitul fiecarui capitol, pentru a lasa libertatea cadrului didactic de a-si stabili in mod independent unitatile didactice, conform propriei strategii. Pentru perioadele semestriale de consolidare, recapitulare si evaluare exista un capitol care sugereaza teme de proiecte (metoda alternativa de evaluare recomandata in prezent). Manualul cuprinde informatia de baza pentru elev si poate deveni sprijinul teoretic al profesorului.


Comandă online Logica si argumentare. Manual pentru clasa a IX-a la 12,90 lei scrisă de Doina-Olga Stefanescu , Sorin Costreie, tiparită la editura Humanitas Educational face parte din colecția Liceu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Logica si argumentare. Manual pentru clasa a IX-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.